Gevolggevend aan talrijke ontvangen klachten, zouden wij u willen waarschuwen tegen plaatsing van dieren via INTERNET.

Deze personen denken in goede trouw zodoende een “goede” nieuwe meester voor hun huisdier, waarvan ze zich moeten ontdoen (voor eender welke geldige reden), te vinden.

Via deze methode kan uw dier in eender welke handen vallen en verkocht worden door handelaars zonder enige scrupules en u geen beroep kan doen in geval van problemen.  Wij zijn ervan overtuigd dat dit niet uw wens is !

Help Animals bestaat sinds 1981 en ons “Opvangtehuis” is gekend en erkend voor zijn ernst, de waakzame zorgen en het comfort dat wij aan onze geherbergde dieren bieden alsook voor de keuze van de toekomstige adopteerders.  Wij laten niet onze dieren vertrekken zonder (bijna 100%) zeker te zijn dat hun toekomst verzekerd is.

Ze vertrekken inderdaad allen met een degelijk opgesteld adoptiecontract.  Elk geadopteerd dier wordt opgevolgd door een team van inspecteurs die geschikt zijn om het dier terug te nemen indien deze niet de nodige zorgen krijgt, noodzakelijk voor zijn welzijn, en de liefde waarop hij recht heeft.

Verspreid dit nieuws en verzeker deze personen die hun gezel willen achterlaten.  Wij zijn er om alle honden en katten op te vangen en wij zullen geen vragen stellen die deze personen zouden vervelen.  De redenen (valse of terechte) gaan ons niet aan.  Wij denken enkel aan het geluk en de zekerheid van het dier.

Aarzel dus niet om ons een bezoekje te brengen, wij kunnen u verzekeren dat al onze dieren goed verzorgd, gevoed en omringd met liefde worden in afwachting dat ze geadopteerd worden !

Dank u voor uw aandacht.