Ons kattenpension

Een dienst die we aan onze katteneigenaars willen aanbieden…

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

Je hond meenemen op vakantie is over het algemeen vrij eenvoudig, terwijl dit voor een kat veel minder evident is.  Katten zijn heel dikwijls gehecht aan hun eigen territorium en hun familiale omgeving, die ze met moeite verlaten.  Bovendien zijn ze het niet gewoon om als een hond aan de leiband te lopen, waardoor ze zouden kunnen ontsnappen of elk moment verloren kunnen lopen.

Om je hierbij van dienst te zijn, bieden we 3 nieuwe plaatsen aan, waar alle comfort aanwezig is en waar we ca 20 katten kunnen ontvangen.  In deze ruime, verluchte en aangenaam aangekleedde ruimtes, zal je kat zich snel op haar gemak voelen.  Uiteraard vragen we dat je kat in orde is met de nodige vaccinaties.

We nodigen je alvast uit om, voor je volgende vakantie, onze faciliteiten te bezoeken voordat je ons je kostbare kat toevertrouwt.

Aangezien je kat, tijdens haar verblijf, met andere soortgenoten zal samenleven, is het noodzakelijk om onderstaande voorwaarden te respecteren alvorens het pension te reserveren :

  • geïdentificeerd zijn (elektronische chip) ;
  • ontwormd zijn ;
  • behandeld zijn tegen vlooien ;
  • gesteriliseerd / gecastreerd zijn ;
  • paspoort kunnen voorleggen met bewijs dat de inentingen (Leucose, rhinotracheitis  / Coryza, panleucopenie / Typhus) binnen de vereiste termijn zijn uitgevoerd.

Neem gerust rechtstreeks met ons contact op voor andere inlichtingen of verduidelijking.  Dit kan telefonisch (02/523.44.16) of per mail (info@helpanimals.be)).  Wij zullen je uiteraard graag te woord staan.

Contacteer ons tijdig zodat we kunnen reageren op je verzoek, ongeacht of dit naar aanleiding van een vakantie, een hospitalisatie of een verhuizing is!